AFSTUDEREN - Notificatie en Bewakingssysteem


Atlantis is een volledig webbased multimediaal informatiesysteem voor collectiebeheer en portaalbouw en wordt hoofdzakelijk toegepast voor het statische archief van organisaties uit de erfgoedsector. Voor de gehoste omgevingen dienen de te notificeren en te bewaken parameters te worden vastgesteld alsook de methoden om deze informatie te verzamelen.

Inleiding

Atlantis is een volledig webbased multimediaal informatiesysteem voor collectiebeheer en portaalbouw en wordt hoofdzakelijk toegepast voor het statische archief van organisaties uit de erfgoedsector.

Atlantis wordt doorontwikkeld naar een volledige SaaS oplossing. Hiervoor wordt een nieuwe user interface ontwikkeld waarbij configuratie van licentiesamenstelling, meertaligheid en gebruikersvriendelijkheid een belangrijke rol spelen.

Voor afnemers worden Atlantis omgevingen gehost. T.b.v. support en onderhoud is de realisatie van en Notificatie en Bewakingssysteem gewenst waarmee via een dashboard inzichtelijk is wat de conditie en eventuele problemen zijn met de gehoste Atlantis applicaties en omgevingen.

 

Opdrachtformulering

Voor de gehoste omgevingen dienen de te notificeren en te bewaken parameters te worden vastgesteld alsook de methoden om deze informatie te verzamelen.

Als omgeving voor het verzamelen en presenteren via een dashboard wordt gedacht aan ElasticSearch i.c.m. Kibana. Er is ruimte om andere opties te onderzoeken en voor te stellen.

Van deze omgeving dient een prototype opgezet te worden om de werking aan te tonen.

Methoden en technieken

De volgende methoden en technieken zullen bij deze opdracht een rol spelen:

-          C#/.NET

-          Microsoft Visual Studio .NET

-          Team Foundation Server (TFS)

-          SCRUM via Greenhopper

-          Data Analyse

-          OO analyse en ontwerp

-          API’s

-          SQL

-          XML/XSLT

 

WIJ BIEDEN:

-          Begeleiding door hoogopgeleide software-engineers

-          Werken binnen een SCRUM team

-          Eigen werkplek

Een informele werksfeer

Om te solliciteren op deze stage, moet je met de e-mail van je opleiding een account aanmaken.

Account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Marian Knol
Energieweg 11 a
3751 LT
Bunschoten-Spakenburg