Cyber Security medewerker, stagiair


CS Digital Media (CSDM) is een innovatief en snelgroeiend media technologie bedrijf, dat zich volledig richt op Digital Out of Home. Wij zijn gefocust op het toepassen van innovatieve programmatic technologie binnen de DOOH markt en verwachten mede daardoor onze marktpositie te verbeteren. Wij zijn voornamelijk actief in het Openbaar Vervoer en de Retail.(www: https://csdm.online/join-us).

CSDigital Media wil via innovatie en geavanceerde technologie een revolutie teweegbrengen in de Out of Home branche. Wij zijn hierbij op zoek naar jouw kwaliteiten, kennis en passie als Cyber Security medewerker om samen onze missie te bewerkstelligen. Wij focussen op ambitieuze mensen, die goed passen in onze internationale en dynamische bedrijfsomgeving en die willen groeien als mens en professional.

Je stage of afstudeeropdracht kun je uitvoeren op onze Research & Development afdeling.

Wij vragen een doorzetter met een flexibele instelling en goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Bezit van een OV kaart en woonachtig in of in de buurt van Amsterdam is een voorwaarde.

Wij bieden een passende vergoeding, een intensieve individuele begeleiding en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen onze creatieve, innoverende, eigenzinnige organisatie, waarin mensen de belangrijkste rol spelen.

Om te solliciteren op deze stage, moet je met de e-mail van je opleiding een account aanmaken.

Account aanmaken

Bedrijfsinformatie

CSDigital Media BV
Vliegtuigstraat 26
1059 CL
Amsterdam
Research&Development